2019-11-03 09:37:35• hírek • Bajnai Botond

November közepéig látogatható a fotókiállítás

November 2-án, szombaton 17 órától tartották a Point of Wiews 2019 című fotókiállítás megnyitóját, a Károlyi-kastély lovagtermében.

 

A Point of Wiews 2019 címet viselő fotókiállítás a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub idei egyik legjelentősebb rendezvénye.
 

A kiállítás-megnyitón elsőként Adrian Ștefănuți, a Nagykárolyi Kultúrát és Túrizmust Népszerűsítő „Gróf Károlyi” központ referense, majd dr. Hágó Attila Nándor, a fotóklub elnöke szólt a jelenlévőkhöz, majd Bikfali Zsolt, a klub alelnöke mondott köszönetet a kiállítóknak, a minőségi munkáért.
 

Ezt követően Acoustic Station (Szűcs József, Marius Georgescu și Bogdan Georgescu) zenekar két zeneszámmal emelte az esemény színvonalát.


 

A tárlat a kiállító fotósok, az elmúlt egy évben készült alkotásait hivatott bemutatni. Mintegy 50 fotó került bemutatásra a nézők számára. Köztük portrék, tájképek, szociofotók, stb.
 

Kiállított Bikfalvi Zsolt, Csomai Dávid, Dragoș Georgescu, Marius Georgescu, Enyedi Zsolt, Farkas Alexandra, dr. Hágó Attila Nándor, és Simay Zsolt.
 

A kiállítás-megnyitó és a november 14-ig látogatható kiállításra a belépés ingyenes. Minden kedves érdeklődött nagy szeretettel várnak a szervezők.
 

A megnyitó különlegességét ugyanakkor az is jelezte, hogy a nagykárolyi fotóklub 6. születésnapját ünnepli, a Vénig László november 3-ai születésének 89. évfordulójához kötődően.

 

A tárlat november 14-ig megtekinthető.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: